Felhívjuk a Tisztelt Vásárlók figyelmét, hogy a kialakult gazdasági helyzet miatt a nem raktáron levő, hanem a külső beszállítótól beszerezhető áruk raktáron levősége, eladási ára illetve kiszállítása ideje a feltüntetett információktól eltérően változhat! A változás oka a kialakult gazdasági helyzet miatti folyamatos árfolyam ingadozás, napi szintű áremelkedések, bizonytalan külső beszállítói raktár készlet stb. Az esetleges változásokról a rendelés visszaigazolása előtt emailben illetve telefonon tájékoztatjuk Önt. Ha nem felelnek meg Önnek a megváltozott rendelési feltételek, lehetősége van rendelésének lemondására!
Megértésüket előre is köszönjük! 

Neutrik NAC3FPX PowerCon True1 beépíthető hálózati kimenet 250VAC/16A
Neutrik NAC3FPX PowerCon True1 beépíthető hálózati kimenet 250VAC/16A
5 490 Ft

Neutrik NAC3FPX PowerCon True1 beépíthető hálózati kimenet 250VAC/16A

Neutrik PowerCon True1 – 250 VAC/16 A hálózati csatlakozó család

A Neutrik PowerCon True1 család reteszelhető 16 A-es hálózati csatlakozókból és aljzatokból áll. Alkalmas a hagyományos hálózati csatlakozó megoldások kiváltására abban az esetben, ha rendkívül strapabíró, reteszelhető, azaz minden körülmények között biztonságos kapcsolatot garantáló csatlakozó megoldásra van szükség. A PowerCon True1 üzem közben is csatlakoztatható, illetve bontható.
Lengő aljzat és dugó, illetve beépíthető aljzat és dugó, valamint beépíthető kettős aljzat (aljzat és dugó) verzióban kapható.
Külső beszállítól! Ha a termék raktáron van, elküldjük 5-10 munkanapon belül!
5 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 55 Ft
Adatok
Cikkszám
NE-NAC3FPX
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek