Felhívjuk a Tisztelt Vásárlók figyelmét, hogy a kialakult gazdasági helyzet miatt a nem raktáron levő, hanem a külső beszállítótól beszerezhető áruk raktáron levősége, eladási ára illetve kiszállítása ideje a feltüntetett információktól eltérően változhat! A változás oka a kialakult gazdasági helyzet miatti folyamatos árfolyam ingadozás, napi szintű áremelkedések, bizonytalan külső beszállítói raktár készlet stb. Az esetleges változásokról a rendelés visszaigazolása előtt emailben illetve telefonon tájékoztatjuk Önt! Ha nem felelnek meg Önnek a megváltozott rendelési feltételek, lehetősége van rendelésének lemondására!  Megértésüket előre is köszönjük! 

Kérdése van? Hívjon minket! 06-30/480-8182

Hírek

Február 07. és február 15. között akciós áron készletről 64.990 Ft-ért a Wiwe szívdiagnosztikai eszköz! Válaszható fekete és fehér színben! 

3 termék akcióban, kizárólag január 31. és február 6. között

- VIATOM OXIOSMART BLUETOOTH HM-PC60FW VÉROXIGÉNSZINT MÉRŐ

- VIATOM HM-PC60F VÉROXIGÉNSZINT MÉRŐ

- VIATOM HM-FS20C PULZOXIMÉTER

Széles ESPERANZA termékkínálat az edepo.hu-nál, olcsó árakon és alacsony szállítási költségekkel.

Azonnali és pontos eredményt produkál, gyorsan, mindössze 1 másodperc alatt mérhet hőmérsékletet. Pontos leolvasást érhet el érintés nélkül, egyszerűen úgy, hogy a digitális hőmérőt tartsa a homlok közepéhez és 1 gombot megnyomva máris azonnali eredményhez jut.

Január 31. és február 6. között készletről akciós bevezető áron!

15.990.-Ft helyett 9.890.-Ft-ért !

https://www.edepo.hu/ihealth-pt2l-erintes-nelkuli-infravoros-lazmero 

    A dizájn egyszerűségével és kellemesen szórt fénnyel tökéletesen illeszkedik otthonába és meghódítja a teret a kellemes világítás.