Felhívjuk a Tisztelt Vásárlók figyelmét, hogy a kialakult gazdasági helyzet miatt a nem raktáron levő, hanem a külső beszállítótól beszerezhető áruk raktáron levősége, eladási ára illetve kiszállítása ideje a feltüntetett információktól eltérően változhat! A változás oka a kialakult gazdasági helyzet miatti folyamatos árfolyam ingadozás, napi szintű áremelkedések, bizonytalan külső beszállítói raktár készlet stb. Az esetleges változásokról a rendelés visszaigazolása előtt emailben illetve telefonon tájékoztatjuk Önt. Ha nem felelnek meg Önnek a megváltozott rendelési feltételek, lehetősége van rendelésének lemondására!
Megértésüket előre is köszönjük! 

Kérdése van? Hívjon minket! 06-30/480-8182

DPA - D-Vote 4099G hangszermikrofon gitár
DPA - D-Vote 4099G hangszermikrofon gitár
208 990 Ft

DPA - D-Vote 4099G hangszermikrofon gitár

DPA - D-Vote 4099G hangszermikrofon gitár
DPA - D-Vote 4099G hangszermikrofon gitár
DPA - D-Vote 4099G hangszermikrofon gitár

DPA 4099G Professzionális hangszermikrofon Gitárhoz
Évekig tartó kutatás és fejlesztés eredményeképpen a 4099 sorozat új mértéket állított az akusztikus hangszerek mikrofonozásában élő alkalmazások során. Az új modellek különösen strapabíróak, súlyuk és méretük kicsi, megjelenésük elegáns.

Szupervese iránykarakterisztika:
A 4099 sorozatú kondenzátor mikrofonok szupervese iránykarakterisztikával rendelkeznek az alacsony gerjedékenység érdekében. Ez kiváló fókuszálást biztosít a hangszer irányába, valamint jól szűri a környező muzsikusoktól származó hangokat is.

Hangtisztaság:
A természetes és színezetlen hangzás mellett a 4099 a közelmikrofonozásra jellemző különösen magas hangnyomást is képes elviselni. A hagyományos verzió 142 dB-es szintet kezel, míg a magas kimenőszintű változat 152 dB-lel is megbirkózik, így élő alkalmazás során is a lehető legjobb hangminőség érhető el.

Ötletes rögzítés:
Az új rögzítő rendszer lehetőséget nyújt a hangszer hangjának eddig soha nem tapasztalt precizitással történő felvételére. A rendszer stabil pozicionálást biztosít, elkerülhető a nemkívánatos mikrofonmozgás. A mikrofon könnyen átállítható, vagy áthelyezhető egy másik hangszerre akár fél kézzel is. A rögzítő mechanizmus lágy anyagokból készült, nem sérti fel a hangszer felületét. A gégenyakas zajszűrő/szélszivacs megoldásnak köszönhetően minimálisra csökkenthető a dübörgés és a szélzaj. A cserélhető csíptető lehetővé teszi a mikrofon használatát bármelyik típusú rögzítővel.

Adapterek:
A 4099 rendszer tartozéka egy XLR csatlakozó adapter 48 V-os fantomtáphoz 80 Hz-es szűrővel, amely lehetővé teszi a használat során keletkező dübörgés megszüntetését. Ezenkívül segít a közelmikrofonozás mélytartományának természetes keretek között tartásában. A DPA adapter családjának teljes kínálata biztosítja, hogy a jelenleg kapható vezeték nélküli rendszerekkel is használható legyen a mikrofon.

A DPA 4099 főbb jellemzői:
Magas kimenő jel, gerjedés nélkül
Vezeték nélküli rendszerekkel is használható
Tiszta hangzás
Könnyen felszerelhető

208 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 2 090 Ft
Adatok
Cikkszám
DPA_-_D-Vote_4099G
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek