Felhívjuk a Tisztelt Vásárlók figyelmét, hogy a kialakult gazdasági helyzet miatt a nem raktáron levő, hanem a külső beszállítótól beszerezhető áruk raktáron levősége, eladási ára illetve kiszállítása ideje a feltüntetett információktól eltérően változhat! A változás oka a kialakult gazdasági helyzet miatti folyamatos árfolyam ingadozás, napi szintű áremelkedések, bizonytalan külső beszállítói raktár készlet stb. Az esetleges változásokról a rendelés visszaigazolása előtt emailben illetve telefonon tájékoztatjuk Önt. Ha nem felelnek meg Önnek a megváltozott rendelési feltételek, lehetősége van rendelésének lemondására!
Megértésüket előre is köszönjük! 

Kérdése van? Hívjon minket! 06-30/480-8182

Audix I5 dinamikus hangszermikrofon
Audix I5 dinamikus hangszermikrofon
49 900 Ft

Audix I5 dinamikus hangszermikrofon

Audix I5 dinamikus hangszermikrofon
Audix I5 dinamikus hangszermikrofon
Audix I5 dinamikus hangszermikrofon

Az i5 kardioid iránykarakterisztikával, rendelkezik a nemkívánatos hangok elkülönítése és az alacsony gerjedékenység érdekében, a VLM™ membrán pedig természetes és precíz hangvisszaadást biztosít. Az i5 színpadon, stúdióban és broadcast területen egyaránt alkalmazható, akár 140 dB-es hangnyomást is elvisel torzítás nélkül. Az i5 számos hangszerhez alkalmazható, ezen kívül gitár- és basszushangfalakhoz, de énekhez és beszédhez is. Az i5 masszív, kompakt méretű és könnyen pozicionálható. 50 Hz-től 16 kHz-ig terjedő frekvenciatartománya tiszta hangvisszaadást biztosít anélkül, hogy EQ-t kellene alkalmazni. A tervezés, összeszerelés és tesztelés az Audixnál történik az Amerikai Egyesült Államokban.

Az i5 szűk iránykarakterisztikájú mikrofon előnye, hogy kizárólag az adott hangszerre fókuszál, miközben kizárja a többi eszköz felől érkező hanghatásokat és zajokat. Egyenletes és folyamatos frekvenciaválaszával (50Hz - 16kHz), valamint 140dB-ig terjedő zajszűrésével az i5-öst a zenei műfajok széles körében alkalmazhatjuk.Gitár hangládák esetében állítsuk be a mikrofont 90 fokban, a hangszóró szélein belül 3-5cm-re a grillrácstól. Amennyiben melegebb, kövérebb hangzásokat szeretnénk rögzíteni, úgy a hangszóró széle felé toljuk el a mikrofont. Ha pedig élesebb, magasabb hangzásra vágyunk, akkor a hangszóró közepe felé installáljuk a mikrofont.

Alkalmazási terület:
Élő színpad, stúdió
Pergő, tamok, ütőhangszerek
Gitárhangfalak, elektromos hangszerek
Basszushangfalak
Rézfúvósok, fuvola, fafúvósok
Akusztikus hangszerek
Ének, beszéd

Szín Fekete
Típus Dinamikus VLM Type-B Kardioid
Frekvenciaválasz 50 Hz - 16 kHz
Ellenállás 150 ohms
Érzékenység 1.5 mV / Pa @ 1k
Max SLP ≥140 dB
Anyaga Die Cast Cink ötvözet
Súly 183 g

Külső beszállítól! Ha a termék raktáron van, elküldjük 2-3 munkanapon belül!
49 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 499 Ft
Adatok
Cikkszám
AudixI5
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek