Felhívjuk a Tisztelt Vásárlók figyelmét, hogy a kialakult gazdasági helyzet miatt a nem raktáron levő, hanem a külső beszállítótól beszerezhető áruk raktáron levősége, eladási ára illetve kiszállítása ideje a feltüntetett információktól eltérően változhat! A változás oka a kialakult gazdasági helyzet miatti folyamatos árfolyam ingadozás, napi szintű áremelkedések, bizonytalan külső beszállítói raktár készlet stb. Az esetleges változásokról a rendelés visszaigazolása előtt emailben illetve telefonon tájékoztatjuk Önt. Ha nem felelnek meg Önnek a megváltozott rendelési feltételek, lehetősége van rendelésének lemondására!
Megértésüket előre is köszönjük! 

Kérdése van? Hívjon minket! 06-30/480-8182

Audix - D4 Dinamikus hangszermikrofon
Audix - D4 Dinamikus hangszermikrofon
85 900 Ft

Audix - D4 Dinamikus hangszermikrofon

Audix - D4 Dinamikus hangszermikrofon
Audix - D4 Dinamikus hangszermikrofon

40 Hz-től 18 kHz-ig terjedő széles frekvencia átvitelével és 144 dB-es hangnyomástűrő képességével a D4 kitűnő választás olyan hangszerek mikrofonozásához, amelyek precíz mélyfrekvenciás hangvisszaadást igényelnek, mint például nagy felsőtamok, állótamok cajon, dzsembe, timpani, Leslie, basszusfuvola, szaxofon és baritonszaxofon, harsona, bőgő, basszushangfal és kisebb lábdob.
A D4 könnyű, kompakt méretű és egyszerűen pozicionálható. Hiperkardioid iránykarakterisztikájánál fogva jól elkülöníti a hátulról érkező hangokat, kevéssé gerjedékeny, jól alkalmazható színpadon, stúdióban és broadcast területen egyaránt. A D4 VLM™ membránnal rendelkezik a természetes és precíz hangvisszaadás érdekében.
A D4 valóban hozzáadja azt a "boom"-ot a mélyeidhez, akár lábdobról, akár mély tamról, vagy basszus erősítőről van szó - köszönhetően az egyenletes, lineáris frekvenciaválasznak.

Alkalmazási terület:
Élő színpad, vagy felvétel
Nagy felsőtam, állótam, kisebb lábdob
Cajon, dzsembe, timpani, Leslie
Basszusfuvola, szaxofon és bariton szaxofon, harsona
Bőgő, basszushangfal
Szín Fekete
Típusa Dinamikus VLM Type-D Hyperkardioid
Frekvenciaválasz 40 Hz - 18 kHz
Ellenállás 200 Ohm
Érzékenység 1.4 mV / Pa @ 1k
Max. SPL ≥144 dB
Anyaga Alumínium
Súly 128 g

Külső beszállítól! Ha a termék raktáron van, elküldjük 2-3 munkanapon belül!
85 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 859 Ft
Adatok
Cikkszám
AUDD4
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek