Felhívjuk a Tisztelt Vásárlók figyelmét, hogy a kialakult gazdasági helyzet miatt a nem raktáron levő, hanem a külső raktárból beszerezhető áruk eladási ára illetve kiszállítása ideje a feltüntetett információktól eltérően változhat! A változás oka a kialakult gazdasági helyzet miatti folyamatos árfolyam ingadozás, napi szintű áremelkedések, bizonytalan külső raktár készlet stb. Az esetleges változásokról a rendelés visszaigazolása előtt emailben illetve telefonon tájékoztatjuk Önt! Ha nem felelnek meg Önnek a megváltozott rendelési feltételek, lehetősége van rendelésének lemondására!  Megértésüket előre is köszönjük! 

Kérdése van? Hívjon minket! 06-30/480-8182

Panasonic Pro Power LR20 góliát elem - 2 db/csomag
Panasonic Pro Power LR20 góliát elem - 2 db/csomag
2 199 Ft

Panasonic Pro Power LR20 góliát elem - 2 db/csomag

- A PRO POWER D akkumulátorok hosszú élettartamú energiájukkal kiválóan alkalmasak a nagy és közepes energiaigényű készülékekhez. Ezekkel az akkumulátorokkal nagyon hosszú ideig használhatja az olyan eszközöket, mint a nagy energia igényű eszközök, rádióvezérlésű autók és zseblámpák.

- Természetesen szeretné, ha értékes eszközei védve lennének a károsodástól. A Panasonic Pro Power D cellákban található fejlett szivárgásgátló védelem garantálja, hogy a gázképződés elfojtásra kerül, ami akkor fordulhat elő, ha az akkumulátort túlságosan kisütik vagy hosszú ideig tárolják. A kisebb nyomás kisebb esélyt jelent a szerkezeti meghibásodásra és a megrepedésre, így megvédi az Ön készülékeit.

- A Panasonic Pro Power D akkumulátorok nagy teljesítményt tartanak fenn - még nagyon hosszú tárolási idő után is. Ez az Anti-Leak-Protection-nek köszönhető, amely minimálisra csökkenti a szivárgás esélyét, így biztosítva a hosszú élettartamú stabilitást az akkumulátor használata előtt. Eközben a kiváló minőségű anyagok is a lebomlás megelőzéséért dolgoznak.

- A PRO POWER D akkumulátorok fokozott energiaáramlását és hosszabb élettartamát a Triple Tough Coating technológia biztosítja. A hagyományos akkumulátoroknál a terminálokon kialakulhat az érintkezési ellenállás, ami a nikkelréteg részleges leválását és az akkumulátor meghibásodását okozhatja. A Triple Tough Coating megoldja ezt az akkumulátorok pozitív és negatív pólusain található vas/nikkel bevonatú ötvözettel.

Technikai specifikáció:

- Termékkód LR20PPG

- Méret: D

- Technológia: Lúgos

- Feszültség: 1,5V

- Átmérő: 33,6 mm

- Tömeg: 140,9 g
Raktáron :  1 db
2 199 Ft
A vásárlás után járó pontok: 22 Ft
Részletek
Kompatibilis termékek:

Adatok
Gyártó
Panasonic
Cikkszám
PN0014
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek